vrijdag 13 april 2018

Sephora nl

Sint- Lievenspoortstraat. Investeringseigendom nabij station Gent , rendement in Gent kopen? Een energieprestatiecertificaat of EPC - attest nodig voor verkoop of verhuur van.


Het huidige EPC - attest dateert van voor de renovatie. Middelkerke, De Haan, Beernem. Zo een energieprestatiecerticaat ( EPC - attest ) drukt de energiezuinigheid van uw woning uit door middel van een getal op een kleurenschaal.

Sephora nl

EPC De Bruycker,energiedeskundige, epc keuring, epc attest. Recent vernieuwde studentenwoning op een uitzonderlijke ligging te Gent. Dit charmante opbrengstpand heeft recent een blanco conformiteitsattest.


Waelput temidden van Gent Zuid in. Aalst, Asse, Gent , Dendermonde,. Hier leest U meer over de werkwijze voor het bekomen van uw EPC of . U gaat bouwen, verbouwen, verkopen of verhuren? Het EPC , het energieprestatiecertificaat dat potentiële kopers en huurders informeert over de energieprestaties van een woning, kan alleen opgemaakt worden .

Sephora nl

Het energieprestatiecertificaat (of EPC ) is een attest waarmee potentiële kopers of huurders de energieprestatie van een gebouw kunnen beoordelen. Hieronder vindt u een overzicht van alle gemeenten in Vlaanderen geordend per provincie. Keuring en attest voor verhuur of verkoop van woning of appartement door . HoGent (Hogeschool Gent ). Studenten bachelor in het vastgoe afstudeerrichting landmeten met een EPC opleiding ouder dan maand die een centraal . Twee jaar geleden bleek dat de EPC -berekening voor eenzelfde woning sterk uiteen kon lopen. Voor een appartement in Gent schommelde . Het EPC - attest zit automatisch inbegrepen in de EPB-verslaggeving bij nieuwbouwprojecten en ontvangt u samen met de EPB-eindaangifte na afronding van . Geen vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, woongebie geen voorkooprecht, geen overstromingsgevoelig . Bij Certinergie kan u kosten en tijd besparen via onze alles-in-één ! Dit appartement ligt in centrum Gent , op loopafstand van het station, scholen, winkels en.


EPC attest en een geldig attest van de elektrische keuring heeft? EGW afzonderlijk te betalen. Elektrische installatie Ja, geldig.


Contacteer de dossierverantwoordelijke op het . Heeft u een EPC -document nodig voor uw huis in Gent of omstreken? Tiso bvba - Alle keuringen voor uw woning: EPC , keuring elektriciteit, gas, water en. Het E-peil is niet hetzelfde als de EPC waarde.

Peter Benoitlaan Gentbrugge - Gent. Het EPC (Energie Prestatie Certificaat) is verplicht voor alle woningen,. Dit attest heeft als doel het energieverbruik van de woning in kaart te brengen om zo. Huis-Expert is een adviesbureau gespecialiseerd in het opmaken van EPC , BENOvatie, Aanvraagformulieren bij verkoop en verhuur, Isolatie, elektrische . Wie een woning verkoopt, heeft allereerst een keuringsattest van de algemene. In het gebouw is er een gemeenschappelijke ruimte voorzien waar je uw fiets kunt plaatsen.


Sephora nl

Er is ook een lift in het appartementsgebouw aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts