woensdag 31 mei 2017

Cattle dog fokker limburg

Met de grootste aandacht en liefde worden onze. Als wij fokken gaat het bij ons om gezondhei schoonheid en karakter en willen . We willen een stapje verder gaan en zelf fokken met dit geweldig ras. Zij is afkomstig van een fokker uit Tsjechië. Australian Cattle Dog kennels in Nederland. Matong-Acd Bazeldijk 70.


Hallo, Wij zijn een beginnend fokker die met hart en ziel verpand zijn aan het ras. Onze missie is om rasspecifieke werkeigenschappen en karakter te behouden . Door informatie op internet, in boeken en zelfs door voorlichting van fokkers , wordt je . Je hebt beslist: er komt een puppy in huis! Nu nog een betrouwbare fokker vinden, zodat je met een gerust hart je nieuwe vriend kan uitkiezen.


Dit ras is intelligent, gehecht aan hun baas en enorm bereid om voor hun te werken, hoewel ze heel energiek zijn komen ze toch bedaard en . Puppykennel Limburg Lummen. Locatie, : diest (Vlaams- Limburg ) . Vind cattle dog op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mijn ouders fokken al meerdere jaren met de Nederlandse schapendoes, het fokken is mij dus met de paplepel ingebracht.


Mijn kennel is gelegen in het zuiden van Limburg. Welsh corgi pembroke fokker belgie Welsh Corgi Pembroke pups te koop - Corgi. West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brussel.


Gulpen ( Limburg ) Topadvertentie. Mooie donkere gezonde Cattle dog reu staat ter dekking. Op augustus mocht de blue heeler zijn ste nestje australian cattle dogs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts