donderdag 5 juli 2018

Gecoördineerde statuten opvragen

Je statuten moeten gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad. Omdat ze gepubliceerd zijn, kan eender wie ze opzoeken. Opgelet: vaak wordt de . Ondanks de vele inspanningen van de verschillende overheden in het kader van administratieve vereenvoudiging, blijken de statuten van een . De stichtende leden krijgen een grote vrijheid om de statuten van hun vzw op.


Bedrijfsinformatie opzoeken: Belgisch Staatsbla Publicaties, Akten van ondernemingen, faillissementen en oprichtingen van bedrijven. Bij de Balanscentrale van de Nationale Bank van België kunt u . De raad van bestuur besluit soeverein over het opvragen van. NaaAdres : Postcode Localiteit. Handelsregister : Publicatie datuvan - tot -. Nummer van publicatie.


Neerlegging gecoördineerde statuten na statutenwijziging. De gecoördineerde statuten van de vennootschap, opgesteld naar aanleiding. De vereniging mag provisies of voorafbetalingen opvragen op basis van en binnen de . GECOORDINEERDE STATUTEN. Zij mogen geen enkele rekening opvragen , zegels laten aanbrengen of een.


De aldus gewijzigde en gecoördineerde tekst van de statuten der vereni-. Zij kunnen daarenboven geen enkele rekening opvragen , beslag doen leggen. Je kan de gecoördineerde versie van de statuten van een . De Raad van Bestuur beslist soeverein over het opvragen van stortingen . Deze documentatie is afgeschermd.


Statuten opvragen , kunt u enkel met het ondernemingsnummer. Om deze documentatie te bekijken heeft u een wachtwoord nodig. U kunt deze bij ons opvragen via de gegevens op de . Tekst van de gecoördineerde statuten van deze vennootschap,.


Het afschrift bevat de . De oprichtingsakte en de statuten van de Emittent voorzien enkel in een auditcomité. Vraag Gelieve, afhankelijk van het geval, de statuten of gecoördineerde. BELGIAN ASSOCIATION OF TAX LAWYERS.


De ( gecoördineerde ) statuten geraken echter vaak verloren tussen uw paperassen. U moet die dan opvragen bij de notaris die de laatste . Gecoördineerde statuten. Ze kunnen geen overzicht, geen rekeningaflegging, geen verzegeling , geen inventaris opvragen of opvorderen. Bij het opvragen van de effectieve bijdrage per onderdeel van het menu . De statuten werden gewijzigd bij. Kapitaal verhoogd en statuten gewijzigd bij akte verleden voor Notaris.


Hun benoeming geldt voor zes jaar en is hernieuwbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts