maandag 23 juli 2018

Serviceflats aalst

Serviceflats aalst

Onmiddellijk beschikbaar. Serviceflat (s) onmiddellijk beschikbaar! Aantal serviceflats (in complex):. De Mouterij Assistentiewoningen erkende assistentiewoningen te huur in Aalst. Zij liggen in de zorgvuldig onderhouden Parktuin Schelfhout op wandelafstand van de Aalsterse Grote Markt.


Serviceflats aalst

Dit mooie wandelpark met haar talrijke oude . Hoezeer u ook gehecht bent aan de vertrouwde omgeving van uw eigen huis of huurwoning, ook voor u komt op een bepaald moment de . De serviceflats zijn verbonden met woonzorgcentrum Mijlbeke via een spreek- luisterverbinding. Speciaal is het veiligheids-domoticasysteem, waarbij door het. Welkom bij De Kastanjevesten.


Veilige en kwalitatieve assistentiewoningen in het hartje van Aalst , waar u écht kan thuiskomen. Eden park staat voor de invulling van een hedendaagse en vooruitziende woonvorm voor assistentiewoningen in Aalst , en dit in aanvullende, kwalitatieve lijn . WZC Denderrust in Herdersem, WZC OLV Ten Rozen in Aalst , WZC Paul Lienart in Aalst en WZC Lakendal in Aalst. Lakendal ligt in een groen kader, pal in het centrum van het levendige Aalst. Ons woonzorgcentrum - met RVT-erkenningen - heeft ruime, moderne . Zowel het kastwerk als de toestellen werden . Erkende capaciteit: 47.


EinddatuOnbepaalde duur. Agentschap Zorg en Gezondheid. Afdeling Woonzorg en Eerste . Indien u op zoek bent naar een mooie assistentiewoning met . Erembodegem, Aalst , Provincie Oost-Vlaanderen. En er zijn nog 1nieuwe serviceflats gepland of in aanbouw. Telefoon nummer bekijken.


En ze kunnen niet beter kiezen dan PIER KORNEL in Aalst. Locatie: Pierre Corneliskaai Aalst. De carnavalsstad Aalst kan niet ontbreken in onze projecten. Een stad die leeft en waar er altijd iets te beleven valt.


Het Prinsenhof ligt in het hart van de sta . OCMW Aalst baat serviceflats uit: De Kaalberg (Moorsel) en De . Aalst Bewoners van Hofstade signaleren dat het waterpeil van vijver aan de OCMW- serviceflats Kareeloven schrikwekkend laag staat en al het . Bekijk hier het volledige aanbod te koop in Aalst. Steeds meer projectontwikkelaars kiezen voor Aalst als locatie om. SVI Gijzegem ( pachthofstraat 3) en de serviceflats van WZC Aqua Vitae (pachthofstraat 1). Orelia Eden Park ( Aalst ). Rustig wonen in een mooi parkgebied met een vijver in de tuin.


Klik hier voor meer info. Het woonproject ligt op minuten lopen van de Grote Markt van Aalst , minuten van het station, Stadskantoren op de Werf en de winkels in de Molenstraat zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts