vrijdag 28 september 2018

Ecocheques wanneer

Ecocheques wanneer

De ecocheque is een extralegaal voordeel, iets wat u boven op uw loon . Maaltijdcheques en ecocheques zijn belangrijke extralegale voordelen. Ook dit jaar moet je als werkgever in het Aanvullend Paritair Comité voor de Bedienden de ecocheques en de jaarlijkse premie uitbetalen aan . U kunt aan ieder van uw medewerkers tot € 2per jaar aan Ticket EcoCheque geven. U betaalt geen sociale lasten en uw medewerkers ontvangen het bedrag.


Als werkgever van het PC 2moet u aan uw werknemers jaarlijks ecocheques toekennen. Beloont u uw werknemers echter liever met een . Wanneer heb ik er recht op? Werkgevers behouden hun fiscale voordeel . Verder kunnen ecocheques maar als vrijgesteld beschouwd worden wanneer : 1) de . Maar is de ecocheque een recht dat door iedereen verworven is?


We zetten ze voor u op een rijtje. Ecocheques zijn niet onderworpen aan de sociale zekerheid wanneer ze bepaalde voorwaarden voldoen. U kan er ook voor kiezen de ecocheques te vervangen door een gelijkwaardig voordeel zoals een verhoging van de werkgeversbijdrage in de maaltijdcheques. Ook bij iTEK kan u betalen met uw ecocheques ! Breng ze gerust mee bij uw volgende bezoek aan een van onze vestigingen.


Heb ik recnt op Ecocneques ? Hoeveel Ecocheques zal ik ontvangen ? We vertellen hoe dit in zijn werk gaat. Kies voor de Eco Pass, de ecocheque van Sodexo, en schenk een extralegaal. Voor de werkgever kost het toekennen van ecocheques minder dan salaris. De Nationale Arbeidsraad (NAR) bracht onlangs een unaniem advies uit voor de afschaffing van de papieren ecocheques en trekt voluit de . Eens per jaar, in de loop van de maand juni, betaalt u uw werknemers ecocheques.


Had u een voltijdse werknemer in dienst gedurende de . Bovendien bespaar je ook heel wat op je energiefactuur wanneer je kiest voor een energiezuinige koelkast of diepvriezer. Deze toestellen zijn echte . Dankzij de ecocheques kan de werkgever zijn werknemers de mogelijkheid. Opmerking: De toekenning van ecocheques ter vervanging van. Via onderstaand stappenplan bestel je eenvoudig een Babboe bakfiets wanneer je in het bezit bent van een Ticket EcoCheque , Ticket Compliments Supreme . De werkgever staat in voor de uitbetaling, via een uitgever van ecocheques.


Ecocheques wanneer

Welke producten kan u bij ons kopen met ecocheques ? Heb je nog ecocheques liggen en heb je nood aan een nieuw toestel? Bestel ook online met je papieren of digitale ecocheques. Denk aan het milieu en moedig uw werknemers aan om duurzame aankopen te doen via een elektronische betaalmethode. De Monizze ecocheque helpt u . Het zou jammer zijn wanneer je ze . Indien de volgende voorwaarden cumulatief zijn vervul dan wordt de ecocheque sociaalzekerheidsrechtelijk niet als loon . Made with love by MostWanted . Ecocheques kan je gebruiken voor de aankoop van ecologische producten en diensten.


Een ecocheque is een extralegaal voordeel dat een werknemer van zijn. De kogel lijkt door de kerk: de papieren ecocheques zouden in de loop van. Koop je jouw fitnessapparatuur in onze webshop?


Ecocheques wanneer

Dagelijks duurzaam consumeren? Met je ecocheques kan je honderden ecologische producten en diensten kopen: ken jij ze allemaal? Levering van de ecocheques. Bericht aan de werknemer. De werknemer krijgt begin december een schrijven van het Waarborgfonds met de berekening van . Op het werk (KMO -werknemers) hebben wij nog altijd geen Ecocheques ontvangen.


Ze stonden nochtans op de loonfiches van november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts