vrijdag 21 september 2018

Uittreksel strafregister model 2 online aanvragen

Er bestaan verschillende modellen van het uittreksel uit het strafregister. Dit is het formulier voor de aanvraag van een uittreksel uit het strafregister. Raadpleeg de website van uw gemeente voor alle details over de aanvraag.


Via de website van Stad Gent kan je het uittreksel ook online aanvragen. De aflevering van een uittreksel model vereist steeds de . Hoe kan je een uittreksel uit het strafregister aanvragen ? Het uittreksel uit het strafregister is een officieel document waarin de. Artikel 5(algemeen model ) is het standaardgetuigschrift dat u kunt aanvragen voor . Gent kan een uittreksel uit het strafregister aanvragen voor zichzelf mits. Uittreksel strafregister.


Spring naar Hoe aanvragen en afhalen? Op het uittreksel uit het strafregister staan de strafrechtelijke veroordelingen vermeld die je hebt. Het model kan niet onmiddellijk worden opgestuurd. Of u kan een uittreksel uit het strafregister aanvragen bij de stadsbalie. Indien je het uittreksel aanvraagt bij de dienst Burgerzaken, kan je dit doen door het online aanvraagformulier in te vullen via het thuisloket of.


Aanvraag van uittreksel uit strafregister. Model (art. 59) vraag je aan . Een burger kan diverse modellen “ uittreksel uit het strafregister ” voor zichzelf. Je kan het uittreksel online aanvragen. Wetboek van Strafvordering Bestemd voor een.


Je kunt het uittreksel uit het strafregister ook online aanvragen. Openbare besturen, particulieren en privé-instellingen kunnen je een uittreksel uit het strafregister vragen wanneer u een activiteit uitoefent. Met dit formulier kan je een model 5en 596. Indien je je uittreksel uit het strafregister online aanvraagt, zal de verwerking als volgt . Als burger kan je steeds een uittreksel uit het strafregister aanvragen bij het bestuur van de stad of. Iedere inwoner van Nazareth kan een uittreksel strafregister voor zichzelf aanvragen.


Online via dit webformulier. Dit doe je ook als je een activiteit zal doen, waarbij je in contact komt met minderjarigen ( model : 596- ). Een uittreksel strafregister is een officieel document dat het vroegere getuigschrift. Je moet het uittreksel aanvragen in de gemeente waar je woont.


Er zijn meerdere soorten uittreksels uit het strafregister. U vraagt het uittreksel uit het strafregister bij voorkeur online via het e-loket aan. Dit model is het standaarduittreksel dat je kan aanvragen voor allerlei doeleinden.


Vraag online je attest aan Wat? Attesten burgerzaken online aanvragen formulier . U moet het uittreksel aanvragen bij de dienst Centraal Strafregister van de Federale overheidsdienst Justitie:. Dit moet persoonlijk gebeuren aan het loket of via het online formulier (knop bovenaan).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts