dinsdag 19 februari 2019

Paspoort kind aanvragen

Wie kan het aanvragen ? De kostprijs van een levering bedraagt euro en wordt aan de bezorger cash of . U hebt een reisdocument nodig om naar de meeste landen buiten Europa te reizen. Ook minderjarigen (-jaar) hebben een reispas nodig. Alle Belgen die hun woonplaats hebben in Antwerpen kunnen een reispas aanvragen bij een stadsloket naar keuze.


U meldt zich persoonlijk aan.

Is je oude reispas vervallen, dan moet je altijd een nieuwe aanvragen. Deze procedure is wel duurder (zie onderaan bij kosten ) . Belgen die in België wonen, vragen hun internationaal paspoort aan bij het. Als de aanvraag gebeurt vóór uur, kan het paspoort zelfs de werkdag na de . Je reispas is klaar op de zevende werkdag na de aanvraag. Voor de gewone procedure.


Een aanvraag voor een internationaal paspoort volgens de gewone procedure kost : voor volwassen: euro . Een Belgisch paspoort of reispas is een document om je identiteit te. Als jouw pasfoto niet voldoet aan de voorwaarden, kan je geen paspoort aanvragen !

Paspoort kind aanvragen

Niet-Belgen die geen reispas op het consulaat of ambassade van hun thuisland kunnen aanvragen , vragen toelating tot aanvraag van een paspoort via . Internationaal paspoort (reispas). Een internationaal , biometrisch of Belgisch paspoort of reispas is een. Burgerzaken de aanvraag vóór uur ontvangt, dan kan het paspoort de 1ste. Het biometrisch, internationaal paspoort heb je nodig om te reizen naar de meeste.


Paspoort kind aanvragen

Bij een spoedprocedure is de levertijd uur, indien de aanvraag gebeurt voor . Een paspoort voor volwassenen: 6euro. Je doet er goed aan altijd in het bezit te zijn van een reispaspoort dat nog minstens zes. Bij de aanvraag van een reispas moet je er rekening mee houden dat de. Op het moment van de aanvraag moet u ook meteen de kostprijs betalen.


De Belgische ( internationale ) reispas bevat ook biometrische gegevens:. Een reispaspoort moet u aanvragen bij uw gemeentebestuur. Minderjarigen die een reispas aanvragen , moeten vergezeld zijn van een ouder,.


Kosten voor de superdringende reispas voor Belgen, aangevraagd bij de . Lees hier de procedure en de kosten. Vraag je reispas of internationaal paspoort aan bij het loket burgerzaken. Maak hier een afspraak.


Wat is de kostprijs van een Belgisch paspoort in Rumst?

Als uw pasfoto niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u geen paspoort aanvragen ! Als je minderjarig bent, doe je je aanvraag in aanwezigheid van een ouder of voogd. Geldigheidsduur, Prijs. Als je buiten Europa reist heb je mogelijk een Belgisch paspoort (ook wel reispas genoemd) nodig. Met een paspoort kan je.


Het kind moet persoonlijk bij de aanvraag aanwezig zijn! De officiële benaming voor een reispas is paspoort. Als je kind een reispas nodig heeft, moet het aanwezig zijn bij de aanvraag. De aanvraag voor een nieuw paspoort wordt ingediend bij de dienst Burger.


De prijs van de reispas kan verschillen naargelang de gekozen . Alle info over het internationaal paspoort , identiteitskaart, reispas en visum. Aan de snelle dienstverlening hangt evenwel een fors prijskaartje. Als u een aanvraag indient, moet u onderstaande gegevens ter beschikking stellen. Normale procedure - leveringstermijn werkdagen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts