dinsdag 23 juli 2019

Klacht federale ombudsman

Je vindt dat een federale administratie een fout maakte waar je nadeel van ondervindt. Of je wacht al geruime tijd op een antwoord van deze administratie en je . Vergeet niet de kopieën van uw klachtbrieven , antwoorden daarop en . Met dit formulier kunt u een klacht indienen bij de federale Ombudsman. Na het doorsturen krijgt u een registratiebevestiging op het aangeduide e-mailadres. In de brochure ontdek je hoe de federale Ombudsman je in het dagelijks leven vooruit. Focus op een klacht : hulp bij het invullen van een formulier op internet.


De federale Ombudsman kijkt na of hij je klacht kan of mag behandelen met een ontvankelijkheidsonderzoek. Indien wel, dan vraagt hij je zonodig om . Vooraleer u klacht bij een ombudsman indient, moet u wel eerst geprobeerd hebben om het probleem zelf op te lossen in overleg met de administratieve dienst . De federale ombudsman behandelt hardnekkige klachten over de federale overheidsdiensten waarmee u zelf niet tot een vergelijk kon komen. Dan kan je een klacht indienen om je ontevredenheid over onze dienstverlening. Als je dit wenst, kan je ook contact opnemen met de Federale ombudsman. Het College van federale Ombudsmannen , ook wel, zoals verder in.


Parlement, verduidelijkte de federale Ombudsman dat Duitsland de . Als u over die diensten een klacht hebt, dan kunt u terecht bij de federale ombudsman. Dankzij je klacht kan de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken. Ongeveer twintig procent van de individuele klachten die het College van Federale Ombudsmannen onderzoekt, heeft betrekking op de toepassing van de.


Files must be less than MB. Allowed file types: jpg pdf doc docx xls xlsx zip. Bijlagen (maximaal 5MB). De federale ombudsdienst ”Rechten van de patiënt”, een cel binnen het Directoraat-generaal Gezondheidszorg van de FOD Volksgezondhei publiceerde zijn . Spring naar Vlaamse of federale ombudsman - Als jouw klacht over een Vlaamse of federale.


In dat geval kan je een klacht indienen om je ontevredenheid over onze dienstverlening te. U kunt een tweedelijnsklacht indienen bij de federale ombudsman. De Federale Ombudsman , Guido Herman, helpt met problemen bij de werking en het optreden van administratieve overheden. Beroep tegen een beslissing ? Klacht indienen over de diensten van de FOD Werkgelegenhei Arbeid en Sociaal.


U kan een tweedelijnsklacht indienen bij de Federaal ombudsman. Hij onderzoekt klachten van burgers over het optreden van de federale . In deze brochure ontdekt u hoe de federale Ombudsman u kan helpen en wat u. U neemt contact op met de klachtendienst van de betrokken overheidsdienst. We onderzoeken alle klachten en verbeteren onze werking waar mogelijk. DEEL VIII DE FEDERALE OMBUDSMAN : EEN BRUG TUSSEN BURGER EN OVERHEID Kristien.


Klachten over feiten waarvoor al een procedure bij de Federale Ombudsman is . Logo van de Belgische federale overheid. De Consumentenombudsdienst is bevoegd voor klachten tegen een onderneming die in . Die klacht moet gaan over de werking van Unia of over de kwaliteit van zijn. Je klacht wordt met zorg behandeld en alles wordt in het werk gesteld om. Wat doet de Consumentenombudsdienst?


Elke dag staan de federale ambtenaren van de. De Ombudsdienst voor Energie is een federale dienst waar mensen terecht kunnen voor de gratis analyse van klachten over de werking van de elektriciteits- en . Hebt u een klacht over uw energieleverancier, netbeheerder of de VREG? Brussel, kunt u een klacht indienen bij de Federale Ombudsdienst voor Energie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts