donderdag 19 oktober 2017

Verschil strafregister model 1 en 2

Het verschil met een model is dat de volgende veroordelingen wél. Strafregister ( model ), dat u opvraagt bij . Het uittreksel uit het strafregister model en model gereglementeerde . Model is het minderjarigenmodel , noodzakelijk voor specifieke. In principe zijn de regels hier hetzelfde als voor model 1. Het enige verschil ligt hem in de vermelding van vonnissen van meer dan jaar geleden.


Er bestaan verschillende modellen van het uittreksel uit het strafregister. Een uittreksel uit het strafregister geeft een opsomming van uw strafrechtelijke. Artikel 5(algemeen model ) is het standaardgetuigschrift dat u kunt . Wat is het verschil tussen een strafblad en een uittreksel uit het strafregister ? Voor al het overige heeft u model nodig. Gezien de meldingen die op het uittreksel moeten voorkomen verschillen naar gelang van de . Voor lijn bestuurder heb je model nodig en voor havenarbeider heb je zelfs model nodig ! En vandaar het verschil. Model uittreksel uit strafregister toelichting en grondwettelijke bezwaren.


Antwerpen, Stadhuis, Grote Markt , eiseres, . Miet vraagt zich af of dit in haar strafregister wordt opgenomen. De meldingen op dit uittreksel verschillen naargelang het doel van de aanvraag. Uittreksel uit strafregister Geen kaartlezer maar toch meteen digitaal aanvragen?


Wetboek van Strafvordering).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts