dinsdag 15 januari 2019

Cm reisbijstand

Ontdek hier de voordelen. Voor een vlotte gang van zaken dien je wel op enkele punten te letten. Wie het verder zoekt, valt . Alle leden van CM hebben automatisch die reisbijstand : het is een onderdeel van de aanvullende ziekteverzekering die CM aanbiedt.


Update: intussen verneem ik dat als je je ziekteverzekering bij CM hebt, dat je dan. Wat te doen bij ziekte of ongeval op vakantie? De reisbijstand beschermd tegen alle mogelijke vakantiepech: medische hulp, repatriëring,.


Onze tijdelijke reisverzekeringsformules bieden u een ideale bescherming ( uitgebreide medische bijstand en reisbijstand ) gedurende uw verblijf in het . Voor wie weleens droomt van een reisje kan het geen kwaad goed op de hoogte te zijn van alle voordelen als lid van CM. Zo geniet je in een boel landen van . De Christelijke Mutualiteit biedt geen wereldwijde dekking in reisbijstand meer aan. Bij andere mutualiteiten en . Herinner je vakantie, niet je medische facturen! Mutas biedt hulp en bijstand als je in Europa of het Middellandse Zeegebied het slachtoffer wordt van een . Een tijdelijke reisverzekering voor de exacte duur van je reis.


Cm reisbijstand

Ideaal wanneer je in duo reist en slechts één keer per jaar op vakantie gaat. CM, ACV bouw - industrie. Maak je medische kosten tijdens je vakantie in het buitenland?


Hoe wordt de terugbetaling berekend? Sommige landen zijn echter uitgesloten: informeer ernaar bij je . REISBIJSTAND : BELEID VOORAFBESTAANDE. Reisverzekeringen en diensten reisbijstand. CM , Socialistische Mutualiteiten, Liberale.


Cm reisbijstand

Voor euro per gezin biedt deze verzekering een volledige reisbijstand voor voertuigen én een niet-medische bijstand aan personen. Ga dan voor de formule reisbijstand , waarmee u met een gerust gemoed kunt genieten van uw vakantie, zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele . CM geeft in Visie informatie over de ziekteverzekering, gezondheidszorg en CM- diensten en -voordelen. Reizigers die bijvoorbeeld naar de VS, . Voorbeeld : Christelijke mutualiteit (van hun website). Reisbijstand – uw CM voordeel. CM-leden krijgen euro korting.


CM - reisbijstand (gratis voor leden) dan een aanvullende tussenkomst . Piet Van Parijs (CM Midden-Vlaanderen) geeft toelichting. Jongeren met bijzondere aandacht. Gezinsvakanties Intersoc.


Met deze verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken als er zich een onvoorziene noodsituatie voordoet. Als aanvulling op de verplichte ziekteverzekering kun je als CM -lid genieten van een uitgebreid pakket. Op het merendeel ervan heb je recht indien je in orde bent met de betaling van de CM -bijdrage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts