woensdag 30 januari 2019

Combi epc en elektriciteitskeuring

Bij Certinergie kan u kosten en tijd besparen via onze alles-in-één ! Met de promotiecode vlaanderen betaalt u minder voor uw combi -keuring van EPC en elektrische keuring. Beide keuringen – EPC en elektriciteitskeuring. Keuring EPC en elektriciteit.


Wij bieden de twee verplichte keuringen bij verkoop van uw woning aan via onze combi EPC en elektriciteit aanbiedingen.

U kunt beide controles samen laten uitvoeren, dat bespaart tijd én geld! Afhankelijk van de regio waar . Certicontrol maakt gelijktijdig een EPC en elektrische keuring en dit aan een uiterst voordelige prijs. U hebt immers beide certificaten nodig bij de verkoop of de verhuur van een . I Vaste prijzen, geen extra kosten I Certificaat en EPC berekenen I Ook keuring elektriciteit.


Alle keuringen bij verkoop en verhuur. Actief in Limburg en Antwerpen.

Combi epc en elektriciteitskeuring

De epc waarde wordt berekend aan de hand van de isolatiefactor van de verliesoppervlaktes in combinatie met het totaal te verwarmen woonvolume en het . Dan heb je een elektrische keuring én een EPC nodig. BTV combineert het EPC met de elektrische keuring en opslagtanks huisbrandolie. BEKIJK ELEKTRICITEIT VIDEO (min).


Heb je zowel een EPC als een elektrische keuring nodig? Dan bespaar je met de combi -keuring tijd én geld! Bereken nu je prijs en bestel online je . Elektrische keuring € op aanvraag. EPC , energiecertificaat, energieaudit, EPB, PEB, elekriciteitskeuring, gaskeuring, rioolkeuring, keuring elekrtische.


EPC vanaf €14 elektrische keuring vanaf €125. Combi -prijs op aanvraag. Prijzen EPC in Vlaanderen:. Het energieprestatiecertificaat ( EPC ) is een wettelijk verplicht document dat,.


Combi epc en elektriciteitskeuring

Vraag bij eco2eco een elektriciteitskeuring aan in combinatie met je EPC. EPC energieprestatiecertificaat voor huis woning villa duplex gelegen in. De elektriciteitskeuring bij woongebouwen heeft tot doel de veiligheid van personen te.

Ook de officiële elektriciteits- of EPC keuring kunnen we verzorgen. Dat levert extra tijdswinst, vlotte communicatie en extra voordelige combinatietarieven en . Prijs EPC vanaf € 8incl. BTW -Snel en efficient -Bestel uw energie prestatie certificaat. De bedoeling van het elektriciteitsattest is enkel om de koper in te lichten. Indien u de elektriciteitskeuring besteld in combintie met een EPC krijgt u korting . Enermico (Geel) vraagt 1euro all-in voor een elektrische keuring van uw woning.


Extra korting bij combinatie met EPC -certificaat. Beste, staat uw woning te koop of te huur en bent u nog niet in het bezit van een geldig epc attest? Bij tosan kan u terecht voor een epc attest aan 175€ all-in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts