vrijdag 5 april 2019

Internationaal paspoort aanvragen prijs

De prijs van de paspoorten die de Belgische gemeentebesturen afgeven, varieert. De paspoorten die door onze ambassades en consulaten worden afgegeven. Bij een paspoortaanvraag bij een andere consulaire post of een Belgische . Belgen die in België wonen, vragen hun internationaal paspoort aan bij het.


Als de gemeente de aanvraag vóór uur doorstuurt, kan.

Een internationaal paspoort is een document om je identiteit te bewijzen,. Bij de indiening van je aanvraag van een paspoort worden dan vier soorten. De kans is heel groot dat je daarvoor een internationale reispas nodig. U kunt een reispas aanvragen in een gewone procedure, een spoedprocedure of een superdringende procedure.


Enkel Belgische inwoners van Gent die in het . Internationaal paspoort aanvragen. Je vraagt je internationaal paspoort aan bij de dienst burgerzaken. Vraag je paspoort zeker op tijd aan.

Wie kan het aanvragen ? De kostprijs van een levering bedraagt euro en wordt aan de bezorger cash of . U hebt een reisdocument nodig om naar de meeste landen buiten Europa te reizen. Ook minderjarigen (-jaar) hebben een reispas nodig. Alle Belgen die hun woonplaats hebben in Antwerpen kunnen een reispas aanvragen bij een stadsloket naar keuze.


U meldt zich persoonlijk aan. Is je oude reispas vervallen, dan moet je altijd een nieuwe aanvragen. Deze procedure is wel duurder (zie onderaan bij kosten ) . Als de aanvraag gebeurt vóór uur, kan het paspoort zelfs de werkdag na de . Je reispas is klaar op de zevende werkdag na de aanvraag.


Voor de gewone procedure. Een aanvraag voor een internationaal paspoort volgens de gewone procedure kost : voor volwassen: euro . Een Belgisch paspoort of reispas is een document om je identiteit te. Als jouw pasfoto niet voldoet aan de voorwaarden, kan je geen paspoort aanvragen ! Niet-Belgen die geen reispas op het consulaat of ambassade van hun thuisland kunnen aanvragen , vragen toelating tot aanvraag van een paspoort via . Burgerzaken de aanvraag vóór uur ontvangt, dan kan het paspoort de 1ste.


Het biometrisch, internationaal paspoort heb je nodig om te reizen naar de meeste.

Bij een spoedprocedure is de levertijd uur, indien de aanvraag gebeurt voor . Een paspoort voor volwassenen: 6euro. Je doet er goed aan altijd in het bezit te zijn van een reispaspoort dat nog minstens zes. Bij de aanvraag van een reispas moet je er rekening mee houden dat de.


Op het moment van de aanvraag moet u ook meteen de kostprijs betalen. De Belgische ( internationale ) reispas bevat ook biometrische gegevens:. Een reispaspoort moet u aanvragen bij uw gemeentebestuur.


Kosten voor de superdringende reispas voor Belgen, aangevraagd bij de . Lees hier de procedure en de kosten. Maak hier een afspraak. Minderjarigen moeten steeds vergezeld zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts