donderdag 11 april 2019

Niet stemmen wegens ziekte

Niet stemmen wegens ziekte

Je bent wegens ziekte niet instaat om naar het stembureau te gaan. Je kunt om beroepsredenen die dag onmogelijk gaan stemmen. Als u zelf niet gaat stemmen en u geeft geen volmacht, dan zal de.


Je toont dit aan met een attest van de werkgever. Een kiezer die wegens lichamelijke beperkingen niet in staat is om zich . Ik kan niet gaan stemmen op de dag van de verkiezingen.

Kan ik volmacht geven ? Ziekte of beperking, Medisch attest door arts. In dat geval kun je toch stemmen door een volmacht te geven aan een andere kiezer. Wegens ziekte of gebrekkigheid. Hierdoor kan de volmachtdrager voor de volmachtgever stemmen. Om te stemmen bij volmacht heb je een volmachtformulier nodig.


Je bent door ziekte of handicap niet in staat om zelf te gaan stemmen : voeg een medisch . Als je niet kan gaan stemmen , dien je bewijzen of attesten te bezorgen die. De kiezer die wegens ziekte of handicap niet in staat is om zich naar het stembureau te begeven .

Indien je wenst te stemmen , maar niet zelf naar het stembureau kan gaan of. Als u niet kunt gaan stemmen , kunt u toch uw stem uitbrengen door iemand een volmacht te. U bent student die wegens studieredenen niet kan gaan stemmen. U moet wel bewijzen of attesten kunnen voorleggen die uw . Volgende kiezers kunnen een volmacht geven als ze zelf niet kunnen gaan stemmen : kiezers die wegens ziekte of handicap niet in de mogelijkheid zijn om zich . De kiezers die wegens ziekte of gebrekkigheid niet in staat zijn om zich naar het . Wie kan een ander machtigen om in zijn plaats te stemmen. Je kan een volmacht geven aan iedere andere . Als je zelf niet gaat stemmen en je geeft geen volmacht, dan kom je.


Indien je niet naar het stemlokaal kan komen, kan je een andere kiezer in jouw naam laten stemmen. Je geeft die andere kiezer hiervoor een volmacht. U moet in beide gevallen een doktersattest aanvragen en iemand een volmacht geven.


Volmachten reden nodig wanneer ziekte medisch attest. Als u stemgerechtigd bent, moet u verplicht deelnemen aan de verkiezingen. Dit geldt ook voor niet –Belgen die op de kiezerslijst . Soms kan je als kiezer niet zelf naar het stemlokaal om te stemmen.


Niet stemmen wegens ziekte

Als je volmacht geeft omwille van verblijf in het buitenland wegens privéredenen, moet je . Je moet wel bewijzen of attesten kunnen voorleggen die.

U bent wegens ziekte of gebrekkigheid niet in staat is om zich naar het . Ten slotte kan de kiezer die wegens ziekte of gebrekkigheid niet in staat is . De volgende kiezers kunnen een andere kiezer machtigen om in hun naam te stemmen : 1° de kiezer die wegens ziekte of gebrekkigheid niet in . Als een kiezer niet in de gelegenheid is zelf te gaan stemmen - bijvoorbeeld door werk, ziekte of vakantie - kan hij een andere kiezer machtigen dit voor hem te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts