donderdag 11 april 2019

Zelfstandige in bijberoep voorwaarden

U kunt zelfstandige zijn in hoofdberoep of in bijberoep. Wil je graag ondernemen, maar heb je al een job? Dan kan jij misschien zelfstandige in bijberoep worden. Lees er hier alles over.


Als zelfstandige in hoofdberoep heb je andere sociale verplichtingen en sociale. Ontdek hier de voorwaarden , de kosten en vooral wat de voordelen zijn van een activiteit in bijberoep op te starten.

Zelfstandige in bijberoep voorwaarden

Je kan je vestigen als zelfstandige in bijberoep wanneer je aan één van de volgende voorwaarden voldoet. Je bent al werknemer in hoofdberoep. De term bijberoep houdt in dat u een andere activiteit, een hoofdactiviteit, hebt.


Elke zelfstandige is aan dezelfde regels onderworpen (KBO, btw, …). Om de eenvoudige reden dat zelfstandige in bijberoep geen aparte rubriek is. U moet dezelfde formaliteiten vervullen en aan dezelfde voorwaarden voldoen . Is zelfstandige in bijberoep worden iets voor jou?


Zelfstandige in bijberoep voorwaarden

Dan moet je weten onder welke voorwaarden dat kan.

Acerta helpt je op weg! Je kan gerust meer verdienen met je zelfstandig bijberoep dan met je activiteit als loontrekkende. Er zijn ook een aantal verschillen naargelang je je activiteit . Een bijberoep starten is eenvoudiger dan je denkt.


Ontdek meer over de kosten, sociale bijdragen en voorwaarden. Ontdek alle stappen en voorwaarden om een vliegende start te nemen! De eerste stap om zelfstandige in bijberoep te worden, is bekijken of je voldoet aan een van de basisvoorwaarden. Iedereen die voldoet aan . Je wordt zelfstandige in bijberoep wanneer je een ander beroep hebt, waarmee je minstens halftijds bezig.


De formaliteiten die je moet vervullen om een zelfstandig bijberoep te mogen uitoefenen,. Wat zijn de voorwaarden om te starten als zelfstandige in bijberoep ? In deze brochure wordt uitgelegd wat de spelregels zijn in verband met het zelfstandig bijberoep. Om een bijberoep (als zelfstandige of in loondienst) verder te zetten gedurende de werklooshei moeten voorwaarden tegelijkertijd vervuld . Dan kunt u zelfstandige in bijberoep worden.


Naast het inkomenscriterium moet aan nog andere voorwaarden voldaan zijn. Zo moet de zelfstandige , voor het . Een student kan zelfstandige worden om zijn studies te betalen, of gewoon om meer zakgeld te hebben. Als je in België een professionele activiteit opstart zonder dat je hierbij gebonden bent aan een arbeidscontract of .

Zelfstandige worden in hoofdberoep . Of u nu zelfstandige bent in bijberoep of in hoofdberoep, u moet verplicht aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en sociale bijdragen . Klik hier om de volledige voorwaarden van deze dienst of ons . Je wil een eigen zaak starten als zelfstandige , maar doe je dat nu best in hoofd- of bijberoep ? Het antwoord op deze vraag verschilt sterk van ondernemer tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts