woensdag 7 juni 2017

Axa banking app werkt niet

Klik hier voor meer info. Lukt inloggen nog steeds niet ? Met de mobile banking app van AXA Bank bankiert u gratis online, waar en wanneer u wilt. U registreert zichzelf eenmalig als AXA klant in de . De problemen met onze mobile app voor iOS zijn opgelost.

Officiële Twitter van AXA Bank België - Tweet ons je vragen of check onze. Werkt home banking ook niet of alleen de app ? Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Mobile banking for tablet. Download Mobile banking for tablet en . Met de nieuwe gratis app van AXA Bank, mobile banking service, bankiert u. AXA Bankagent een belletje geven maar u heeft zijn telefoonnummer niet op zak.


Axa banking app werkt niet

Het werkte al van in de namiddag niet meer.

Wel vreem want het is volgens mij de eerste keer in jaren dat Axa onverwachts en overdag . Homebanking en onze mobile banking app zijn voorlopig niet beschikbaar. Dank voor uw geduld en onze excuses . Onze excuses voor het ongemak en dat er niet gecommuniceerd is geweest,. Je kunt ook ons contacteren via de Easy Banking App. Een wachtwoord of eID-kaartlezer zijn niet langer noodzakelijk bij AXA Belgium! Banking - apps worden steeds veelzijdiger en brengen enige voordelen met zich mee.


AXA Mobile Banking is de laatste banking - app die we bekijken, en hier zien . Zo heb ik bij Axa gelezen dat je een kaartlezer nodig hebt voor activatie maar. Android en dit in de vorm van een app of een mobiele website. Telefonisch bankieren tellen we niet mee. Wat je allemaal kunt aanvangen met homebanking van AXA Bank?


Axa banking app werkt niet

Overschrijvingen doen, bijvoorbeeld! De Belgische identificatie- app Itsme heeft als ambitie om alle kaartlezers en de vele. Nog niet alle klanten hebben of wensen toegang tot oplossingen als Itsme.

Maar dat zal niet voor iedereen gratis kunnen. Andere banken, waaronder AXA Bank, zullen de dienst in de toekomst aanbieden. Bank en Smart Banking gebruik kunnen maken van de instantbetalingen, zonder dat ze daar.


Vandaag reeds gemerkt dat het werkt ! Niet bij alle banken is de service gratis. In deze reclamevideo van Febelfin wordt uitgelegd hoe de supersnelle overschrijving werkt : . Voordeel voor de bank is onder andere het niet zelf hoeven invoeren van de. ING het gebruik van haar app veiliger dan het op de. Kaartlezers worden gebruikt door KBC, Belfius, Argenta, AXA en VDK . V: Wat moet ik doen als axa. Gefrustreerd omdat axa.


Kan niet op home banking. Nu nieuwe fitbit (van chargenaar charge3), maar met oude app nu terug in de tijd gezet. Bancontact app or directly in ING Smart Banking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts