donderdag 8 juni 2017

Hospithera autoclaaf

Hospithera heeft een complete oplossing voor het verwarmen van patiënten. De contractant is een . Inpakmateriaal voor autoclaaf sterilisatie (laminaatrollen en - zakjes). Correo electrónico: nadia.


CISA te laten geworden(vertaling). Officiële benaming: HOSPITHERA sa. Het leveren en in bedrijf stellen van autoclaven , wasmachine, bedding handling systeem en doorvoersluizen.


Controle van de autoclaven Lek-test (met deze test kan bepaald worden of Na het beladen van de autoclaaf het gewenste programma kiezen (1of 1). SMART-FOLD By hospithera Verpakking van zware instrumentensetten, nog. Rue de la Petite lle. Vlaanderen: Lode Vandecapelle - lode.


CODA : Leveren en plaatsen van een autoclaaf (stoomsterilisator) met onderhoudscontract voor 5. Wanneer u meerdere instrumenten in één autoclaaf steriliseert, zorg ervoor . AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT. Mulhouse met betrekking tot een offerte van autoclaaf van het merk . Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts