woensdag 28 juni 2017

Friday night quotes

Liefhebbers van tweedehands spullen, antiek en curiosa opgelet! Op zaterdag en zondag maart is er weer een snuffelmarkt in . De snuffelmarkt is gevuld met ruim 1kramen met allerlei nieuwe en 2e hands goederen. Een snuffelmarkt is een openbare markt waar men hoofdzakelijk tweedehands en goederen verhandeld of diensten aanbied vanaf een standplaats.


Friday night quotes

De leukste gebruikte paardenspullen voor vaste super lage prijzen?

Friday night quotes

Dat is de snuffelmarkt in de loods van De Paardenkamp. Cornelius Swartbroek voor de 2e keer een snuffelmarkt. Op mei aanstaande organiseren wij onze jaarlijkse snuffelmarkt.


Onder andere Huishoudelijk . Voor de snuffelmarkt van juni gaan we ook weer een verloting houden. Dudok Arena, Hilversum, NL zo okt. Lekker zoeken, lekker snuffelen.

Friday night quotes

Deze markt in TIlburg kent geen specifiek thema. U mag alles verkopen en de echter snuffelér gaat opzoek naar . Ceramstraat is een zijstraat van de ringbaan oost. Uw kunt hier uw marktkraam huren.


UIT met Esther - Mega snuffelmarkt in GelreDome Arnhem. Kom lekker komen snuffelen op de snuffelmarkt in de Brabanthallen. Bezoek de leukste snuffelmarkt van Nederland met het hele gezin op september!


Deze editie kun je niet alleen binnen, maar ook buiten . Als u een snuffelmarkt wilt organiseren, dient u uiterlijk werkdagen voorafgaand aan de markt een melding in te dienen bij de gemeente. Kunt u wel een dag doorbrengen met het snuffelen op marktjes met de meest uiteenlopende spullen? Wees welkom op onze snuffelmarkt in Houthalen!


Kleding, brocante, kinderspeelgoe meubelen… alles is te koop. Amersfoort, NL za nov. Beste kinderen en ouders,.


Of diensten worden aangeboden . Er zijn hoofdzakelijk tweedehands en ongewone goederen te koop.

Snuffelmarkt elke zondag. MEGA SNUFFELMARKT BREDA 4Kr. Jouswier – Niet alleen voor de bezoekers maar zeker voor Jannie Dijkstra was de snuffelmarkt. Buurtvereniging Koolweg houdt zondag april een snuffelmarkt in het Maaslandcentrum in Stein. Bekijk de openingstijden, telefoonnummer en adres van de . Jaarmarkt Emmaus Regenboog.


IJ-Hallen Rommelmarkt Amsterdam, Amsterdam. Wilt u in een gebouw een snuffelmarkt organiseren die voor publiek toegankelijk is? Dan heeft u hiervoor een vergunning nodig.


Op een snuffelmarkt , ook wel . Dit keer binnen én buiten. Een mega groot terrein om je speurneus zijn werk te laten . Wanneer u een snuffelmarkt wilt houden, heeft u een snuffelmarktvergunning nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts