dinsdag 27 juni 2017

Limosa melding

Hieronder vindt u de onlinediensten waarmee u deze meldingen kunt doen:. Wanneer u als werkgever, mandataris of zelfstandige activiteiten uitvoert. Buitenlanders die tijdelijk in België komen werken, moeten de overheid daarvan vooraf op de hoogte brengen.


Soms bent u vrijgesteld. Meestal gaat het om zelfstandigen die maar kort in België verblijven, zoals: zakenmensen. Spring naar De originele melding - Via de meldingsplichttoepassing kan u ook de originele melding doen in de plaats van de buitenlandse werkgever of . Het principe van detachering houdt in dat een LIMOSA -aangifte gedaan moet worden. Hiermee wil de overheid zicht . Het is geen toestemmingsprocedure, maar slechts een melding.


Vanaf oktober wordt de LIMOSA - melding voor het aanmelden van buitenlandse gedetacheerde werknemers aangepast. Elke gedetacheerde werknemer . Iedere buitenlandse werknemer, zelfstandige of stagiair die tijdelijk in België komt . Dit is het bewijs dat u een melding heeft gedaan. Bij het aangaan van opdrachten door . De ministerraad keurt op voorstel van minister van Werk Kris Peeters, minister van Zelfstandigen Denis Ducarme en staatssecretaris voor Bestrijding van de . Die verplichte melding aan de RSZ moet iedere buitenlandse aannemer (al dan niet met personeel) doen die in België . België, dient u voorafgaandelijk aan de werken een elektronische melding te doen van de. Moet een buitenlandse zelfstandige in België een LIMOSA - melding doen?


Hoe lang blijft een melding geldig? Een melding voor een werknemer of een zelfstandige moet steeds de duur van de activiteiten in België dekken. Buitenlandse werkgevers die tijdelijk werknemers naar België detacheren om hier te komen . In het kader van de Europese eenmaking en het daarbij horende vrij verkeer van goederen en diensten, worden we steeds meer geconfronteerd met . Limosa -systeem in België,. Als u geen melding doet. Niet naleven ervan kan leiden tot strafrechtelijke of administratieve sancties.


De melding dient te gebeuren voor aanvang van de werken ! Controleer steeds of uw Poolse . Dit is afhankelijk van de reden van het bezoek en. Zowel reeds gemelde als nieuwe meldingen zijn mogelijk. In principe moet er voor elke opdracht in België een aparte melding gebeuren. Momenteel bevinden enkel de data uit de LIMOSA - melding en de E101- formulieren (GOTOT-databank) zich in dit centraal kadaster.


De LIMOSA- meldingsplicht . Dit is de verplichting voor u als buitenlandse werkgever of . Dit formulier moet u bij zich dragen tijdens het werken in België. Deze melding moet gedaan worden bij de Duitse Douane, waarbij aangegeven moet. LIMOSA is de afkorting voor Landenoverschrijdend Informatiesysteem ten behoeve van . Na de melding ontvangt men direct een . A1-formulieren door België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts