maandag 27 november 2017

Acv vragen

ALGEMENE VRAGEN ACV NATIONAAL. Ik heb een algemene vraag. Mail je vraag naar het ACV. Heb je een vraag voor ons? Dat kan je die stellen via dit contactformulier.


Acv vragen

Een van onze medewerkers zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

ACV -lidnummer of rijksregisternummer (zie op de keerzijde van je identiteitskaart). Je kan contact met ons opnemen via een formulier. Eén van onze medewerkers zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.


Voor vragen en informatie kan je terecht bij een ACV -dienstencentrum. Over werk en inkomen, maar ook als je onverhoopt zonder werk valt. Praktische vragen , een afspraak maken in je dienstencentrum of info nodig over je dossier? Bel je regionale contactcenter.


See who you know at ACV , Algemeen Christelijk Vakverbon leverage your.

Acv vragen

ACV -leden kunnen er onder meer terecht voor hulp en advies bij vragen rond . Vergeet je vakbondspremie niet op tijd aan te vragen. Met de dienst United Freelancers wil het ACV freelancers in België, die tot nu. Bij ons Kenniscentrum vind je het antwoord op de meest voorkomende vragen.


Dan kan je terecht in de dienstencentra van het ACV. Zo werden ACV en gewestelijke verbonden objectieve bondgenoten en steunde het ACV alle vragen van de gewestelijke verbonden om opgenomen te worden . ACV Provincie Antwerpen = uw antwoorden op vragen over: Werkloosheid – loopbaandienstverlening – stempelkaart – vakantiewerk – dienstverlening . De ACV -afgevaardigden zullen er zich voor inzetten dat er goede lonen. En dus naast wat wettelijk verplicht is ook andere vragen en problemen met de . Verdere gedetailleerde info volgt later. Indien je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. Categorie: Overgang Fluvius . ACV KU Leuven vertegenwoordigt als grootste vakbond aan onze instelling jouw.


Je kan bij ons terecht met algemene vragen , of specifieke kwesties waar jij . Dit zijn de vragen die in deze bijdrage zullen worden aangeraakt. ABW en ACV en de gevolgen van deze evolutie voor het interprofessionele overleg. Vragen en antwoorden over afval.

Ga direct naar de veelgestelde vragen van: Ede Renkum Veenendaal Wageningen Gladheid. Voor welke info kan u bij het ACV Oost-Vlaanderen Grensinfopunt terecht: Als grensarbeider kan u bij ons terecht voor gratis advies en informatie bij vragen. Indien u een interventie van een van onze techniekers wenst voor uw ACV.


Hier vindt u alle nodige informatie omtrent de service die wij onze klanten bieden. Dit betreft onder andere interventies. Hoe vraag ik een interventie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts