woensdag 8 november 2017

Paspoort gevonden

Paspoort gevonden

Spring naar U bent uw paspoort , ID-kaart of rijbewijs kwijt? Paspoorten en rijbewijzen zijn eigendom van de Nederlandse staat. Het is erg vervelend om een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kwijt te raken. Waar moet een gevonden militair paspoort , diplomatiek paspoort of een.


Paspoort gevonden

Heeft iemand uw paspoort of identiteitskaart als gevonden voorwerp bij de gemeente ingeleverd? Dan wordt het paspoort of de identiteitskaart vernietigd en. Gevonden en verloren voorwerpen zoeken, vinden en melden.


U kunt een gevonden voorwerp zelf thuis bewaren of naar een loket van de gemeente. Neem uw paspoort , ID-kaart of rijbewijs mee en bewijs van eigendom . Een gevonden Nederlands paspoort of Nederlandse ID-kaart wordt niet . Woont u in Amsterdam en bent u uw paspoort kwijt? Ga dan naar een Stadsloket voor een nieuw paspoort. U hoeft geen aangifte te doen bij de politie.


Om fraude te voorkomen worden deze documenten door de gemeente . Om identiteitsfraude te voorkomen, moet u een gevonden paspoort of ID-kaart daarom inleveren bij het GemeenteLoket. Wij registreren deze documenten en . Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn). Mijn paspoort , identiteitskaart of rijbewijs is gestolen of kwijt. Dan komt u deze op het gemeentehuis inleveren.


Of u stuurt het paspoort of de identiteitskaart op. Vraag direct een nieuw document aan. Heeft u een paspoort of identiteitskaart gevonden ? Hier kunt u zoeken naar verloren voorwerpen en gevonden voorwerpen melden. Voor verloren en gevonden voorwerpen in Nijmegen kijkt u op iLost. Of kijk voor fietsen op afac-nijmegen.


U kunt op deze website gemakkelijk uw gevonden voorwerp melden of in het. Dan dient u dit document in te leveren bij de . Lever rijbewijzen, paspoorten , identiteitskaarten in bij de gemeente op een stadsdeelkantoor. Ben je iets verloren of heb je een voorwerp gevonden dat niet van jou is? Dit is volgens de wet verplicht. Rijbewijzen van inwoners van Veenendaal sturen we naar de . Geef een gevonden paspoort , identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsdocument altijd af bij de balie gevonden en verloren voorwerpen op de gemeentewerf.


Verloren of gevonden voorwerpen. Uw verloren of gestolen paspoort meldt u bij de gemeente. Gaat het om een paspoort , identiteitskaart of rijbewijs? Dit soort documenten komen niet voor op de lijst van gevonden voorwerpen. Als u een gevonden paspoort of ID-kaart bij de gemeente brengt, is de gemeente verplicht deze meteen te vernietigen.


Paspoort gevonden

Lees op onze website bij. Vervelend voor de eigenaar, maar . Lever gevonden paspoorten , ID-kaarten, rijbewijzen en verblijfsdocumenten altijd zo snel mogelijk in bij de receptie in het Stadskantoor. U kunt uw paspoort of identiteitskaart helaas niet terugkrijgen als iemand het vindt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts