vrijdag 17 november 2017

Jupiler pro league kalender

Op juli start de competitie met KRC Genk – KV Kortrijk. Jupiler Pro League : Kalender - Calendrier. De Pro League maakte vandaag de kalender bekend voor het nieuwe seizoen in 1A.


Jupiler pro league kalender

Bekijk hier de integrale kalender. Alleen voor de eerste . De data worden automatisch aangepast, zodat je altijd de laatste data bij de hand hebt. De kalender blijft up to date bij wijzigingen in het speelschema . Sporting Charleroi - Sint. In ieder geval heeft de kalendercommissie wél rekening gehouden met een scenario dat Gent Europees voetbal . Leider Racing Genk speelt zijn . KV Mechelen- 1KRC Genk.


Kampioen Racing Genk opent tegen KV Kortrijk. Club Brugge gaat op bezoek bij . De wedstrijden zijn weer volop bezig en dat . Het werd omwille van heel wat . Blinde mensen raad ik deze voetbalkalender echt aan! Het is officieel en helemaal waar: Antwerp – AA Gent van komend weekend gaat niet . We are the Royal Belgian Football Association! Belgianfootball rare kalender , ik dacht dat 1e speeldag altijd . KAA Gent start de nieuwe competitie met een uitwedstrijd op . ANDERE De eersteklassers . Hieronder de volledige kalender van het nieuwe voetbalseizoen. De competitie begint in het laatste weekend van juli.


Jupiler pro league kalender

JUPILER PRO LEAGUE PLAY OFFS 1. De volledige kalender van het WK kan je op mijn blog vinden. Zopas werd de kalender voor het nieuwe voetbalseizoen. Maandagmiddag is de kalender van de Proximus League officieel . Importeer de wedstrijden van KAA Gent in je kalender.


Op juli start het nieuwe seizoen. Op maart eindigt dan weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts