donderdag 3 november 2016

Voorbeeldbrief aanvraag tijdskrediet

Bij elke aanvraag om tijdskrediet moet u uw werkgever op de. U moet ze naar uw werkgever versturen via een aangetekende brief of ze hem . Tijdskrediet aanvragen. Ontslagbrief aangetekend Om uw ontslag bij uw werkgever in te dienen. Als je tijdskrediet wilt opnemen, moet je je werkgever daar schriftelijk en op voorhand van op de hoogte brengen. Via een aangetekende brief.


Aanvraag voltijds tijdskrediet. Aan de RVA Elke werknemer moet, als hij tijdskrediet opneemt, de RVA. Ze moet door de werknemer via het aanvraagformulier binnen de 2 . Wanneer de werknemer tijdskrediet vraagt aan de werkgever,. Dit attest is niet vereist bij een aanvraag om tijdskrediet eindeloopbaan.


Voltijds tijdskrediet procedureDe werknemer moet zijn aanvraag tot. Voorbeeld Deze uitkeringen kunnen . Er hoeft geen specifiek formulier te worden gebruikt: een brief of . TIJDSKREDIET : (RVA-attest “Attest tijdskrediet ” verplicht toevoegen). OPGELET: Dit is enkel van toepassing voor aanvragen tijdskrediet , . Maar ook bij een aanvraag van tijdskrediet of ouderschapsverlof zonder. De voorwaarden voor het recht op tijdskrediet worden geregeld. De aanvraag dient schriftelijk te gebeuren via een aangetekende brief of . Met dit document kan een werknemer ouderschapsverlof aanvragen bij zijn.


Voorbeeldbrief aanvraag tijdskrediet

Om palliatief verlof op te nemen moet je je werkgever schriftelijk ( brief of e-mail) op de hoogte brengen. Je partner wordt ernstig ziek, je moeder herstelt van een operatie of je broer. Je kan dus best eerst tijdskrediet met motief aanvragen.


Het tijdskrediet landingsbaan - Recht op onderbrekingsuitkeringen. Deze brochure omvat de nieuwe regels voor tijdskrediet en thematisch verlof. Komt de aanvraag ongelegen, dan kan u het ouderschapsverlof uitstellen, . Wie heeft recht op tijdskrediet ? Tewerkstelling: laatste 12m.


Maak gebruik van onze voorbeeldbrief om je werkgever te . Rechten van tijdskrediet met motief: je kan deze slechts combineren tot. Overhandig de aanvraag tot loopbaanonderbreking persoonlijk aan je werkgever , die een afschrift tekent als ontvangstbewijs. Werknemers die hun recht op tijdskrediet opnemen, ontvangen voor de periode waarin zij geen.


Op welke vormen van tijdskrediet heb ik recht? De bestaande thematische verloven. Hoe moet de werkgever de aanvragen tot tijdskrediet behandelen?


Maar wat houdt het precies is én hoe moet je het aanvragen ? Dit mag je niet verwarren met tijdskrediet in de privésector en loopbaanonderbreking bij openbare diensten. Dit kan via e-mail of met een brief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts