maandag 28 november 2016

Wereldstekker namibie

Wereldstekker namibie

Gelukkig bestaan er wereldstekkers , met deze apparaten kun je jou opladers gebruiken in vreemde stopcontacten. In Namibie Worden de volgende . Je hebt in Namibie een stekker nodig voor Zuif Afrika, met grote pinnen. De stopcontacten zijn geschikt voor 3- polige stekkers. De zogenaamde wereldstekkers passen hier namelijk . Universele Adapter met USB-poorten – Zwart.


Reisstekker Zuid-Afrika. Met de verschillende sockets sluit je een stekker aan op contacten in Zuid-Europa, . Een wereldstekker is een stekker die zorgt dat je in meerdere landen gebruik kunt. De wereldstekkers die in Nederland te koop zijn, zijn niet bruikbaar. Wereldstekker - Zuid-Afrika (Geaar Type M) Meest voorkomend.


Benieuwd of je een wereldstekker of reisadapter nodig hebt tijdens het. Waar kan ik een wereldstekker kopen? Ik ben op zoek naar een wereldstekker de goed is voor de cpap.


Bekijk nu welke wereldstekker u nodig heeft voor uw vakantieland. Welke wereldstekker heb ik nodig voor mijn vakantie? Het inputvoltage kan bij deze wereldstekker tussen de 1V en 2V. Indrukwekkende woestijnlandschappen met één van de oudste woestijnen ter wereld.


Neem contact met ons op. Namibië is een must voor natuurliefhebbers. De Namibische stekker ( D of M) is vaak onderdeel in een wereldstekker die je hier al zou kunnen . Voor iedereen een voordeel.


Wereldstekker namibie

Deze reisadapter is een . Ontbrekend: namibie Op reis? Vergeet je wereldstekker niet mee te nemen - Ik Ben. Verder is het handig om een wereldstekker mee te nemen of bij aankomst aan te. Schaf dan deze universele wereldstekker set van TravelMore aan! Gaat u een verre reis maken, dan is het handig om een reisstekker of.


Landenlijst met informatie over wereldstekkers (verloopstekkers) in Afrika. Niger, ja, 2V, Hz, A Type A . Vind jouw wereldstekker in dit blog. De TravelMore wereldstekker werkt niet in de landen Zuid-Afrika en India.


Praktische info Namibie - ontwerp je Namibie reis samen met een reisspecialist die er woont. Vraag een reisvoorstel op maat aan. Hier heb je een omvormer of wereldstekker voor nodig. Regel het lokaal met je eigen Local Hero Christine, met.


Als je op reis gaat, is het hebben van een wereldstekker wel zo handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts